Volt dög – nincs dög.

Üdvözletem.

Utálom a sors idióta fintorait. Lehet, hogy számára ez jó vicc, de nekem kevésbé.

Említettem, hogy tegnap fel akartam rakni néhány képet, köztük a dögömről. Viszont a mai kellemetlenséget eszemben sem volt számításba venni.
A tesóm elmebeteg kutyái kinyírták szegényt. -.-“
Sajnos nem tudom, hogy a három közül melyik rohadék volt ilyen vakmerő, de ezennel az öngyilkosjelöltek népes sorát bővíti.
A poén, hogy a dögöcske anyja rá se hederített a dologra – ül a folyosón, mint aki jól végezte dolgát.
Van egy sejtésem, hogy melyik ugató hullajelölt a bűnös. Mikor megkérdeztem anyámat, hogy megölhetem-e a gyanúsítottat (gondoltam udvarias leszek, nem nyírom ki rögtön), még azt merészelte mondani, hogy khm… “tesz” a dög macskámra.
Aranyos.

Ez volt a dögöm tegnap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…És ez ma…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem volt szerencséje. Hamarosan a testvére is így jár, ha nem vigyáz.

 

Témaváltás.

Tegnap (vagyis ma) megnéztem a Ginger Snaps trilógia első két részét. Még mindig zseniális filmnek tartom. Olvasgattam a kritikákat róla, és nem meglepő módon mindenki a “de béna benne a farkas grafikája” szöveggel jött. Persze. Mit is vártam? Ahhoz ész is kell, hogy valaki felfogja a történet mélyebb tartalmát. A két nővér kapcsolatának alakulását döbbenetesen jól érzékelteti a mű. Nem mellékesen pedig Katharine Isabelle és Emily Perkins kiváló színészek.
Néhány kép, hogy tudjátok, miről beszélek.

 

 

 

 

 

 

 

Ő lenne Katharine (Ginger).

 

 

 

 

 

 

 

Ő pedig Emily (Bridget).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első rész. (Ginger Snaps – Farkasvér)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
A második. (Ginger Snaps – Két testben egy vérszomj)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A harmadik. (Ginger Snaps – Két testben – Újra és újra)
Ajánlom mindenkinek. Bár aki a farkasos vonal miatt kapott kedvet hozzá, az csalódni fog.
A harmadik részt ma fogom újra megnézni. “Kicsit” elkanyarodik az első két résztől – elvégre előzmény vagy mi -, és szerencsémre más korban játszódik, de némi bizonytalanság van azért bennem. Állítólag egy színvonal alatti hulladék. Nekem kölyökként tetszett – majd kiderül, öreg fejemmel mit hoz ki belőlem.

Ha lesz energiám, még rakok fel képeket, de lehet, hogy csak később.

9 responses to “Volt dög – nincs dög.

 1. Annyira sajnálom… pedig milyen szép, fiatal cica volt 😦 Én a helyedben nem kérdeztem volna, pedig elég békés alkat vagyok (amikor az én Picúromat megmérgezték pár hónapja, lehet a rendőrségen kötöttem volna ki, ha megtudom, ki volt…)

  A Ginger Snapsról hallottam korábban, tényleg ennyire jó film? Leírás alapján annyira nem fogott meg, de mivel láttam, hogy mások (is) ajánják, meg hát most te is, lehet belevágok 🙂

  • Amikor a mi német juhászunkat megmérgezték, én is gondolkoztam azon, hogy kinyírom az illetőt, ha nyomára bukkanok… Pedig nem vagyok kutyás, de Őt szerettem.
   A Ginger Snaps első része szerintem nagyon jó (lehet, hogy elfogult vagyok, mert korábban beleszerettem), a második is, bár ott már egy kicsit thrilleresebb, bizarrabb atmoszféra uralkodik (és kevés szerepet kap Ginger, ami számomra rontott az összehatáson). Az utolsó pedig… Hát mit mondjak. Most néztem meg, de siralmas. A vége pedig egyszerűen szánalmas. Ha bele is vágsz a trilógiába, az utolsó részt kihagyhatod szerintem.

   • Ha megtalálom valahol, letöltöm, mostanában én is eléggé filmnézős kedvemben vagyok 🙂 Hát az elsővel kezdem, és h az tényleg jó, akkor egy béna folytatás nem fogja megváltoztatni a véleményem 🙂

 2. o.O szegény cicus. Sajnos kb. féléve én is eltemethettem egy macskát azt is valami gonsz kutya kaphatta el, de legalább megtaláltuk … :((
  hú erre a filmre kíváncsi lennék ^^

 3. Istenem! Hogy bennünk mennyi a közös. *-* Én is nagyon szeretem a lent említett filmeket. 🙂 Mind a 3 részét láttam. 😀 Az első viszi a pálmát. 🙂

  • Egyet tudok érteni, az első a legigényesebb. Bár a harmadik témája sem lenne rossz, csak megvalósítani nem igazán sikerült nekik a vásznon. Ha kibővítették volna még úgy 30 perccel, és a sablonok helyett igazi, kidolgozott és izgalmas elemekkel tarkították volna, valamint gyártmányoztak volna egy rendes befejezést, akkor nem lenne okom panaszra.

 4. Visszajelzés: The Darker Corner

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s