Viszlát, ében!

Üdvözletem.

Már sok – gyötrőbbnél gyötrőbb – hiába való próbálkozáson vagyok túl a hajhalványítás terén. A feketeség nem akar elhagyni engem… Ami önmagában nem is lenne rossz, mert dehogyis váltanám le! – Ha nem peregne tőle markostól a hajam. Szerencse, hogy dús hatású, így nem feltűnő – de engem zavar. A töredezettségről nem is beszélve.
Bár arra én is jócskán rásegítettem (volt, hogy egy héten kétszer lett leszívatva és öt(!!!) doboz festék ment el rá, ami kicsit sem egészséges).
A röhej, hogy még mindig fekete vagyok, habár kissé világosabb, nagy jóindulattal rá lehet fogni, hogy nagyon sötét barna.

Nos, ezt a hatástalan hercehurcát meguntam, és drasztikusabb eszközök felé kacsingatok. Neten találtam egy készítményt (Colour B4), ami elvileg még a fekete festéket is leszedi a fejemről, és nem is roncsolja nagyon a szálakat. Mindenképpen ki fogom próbálni, bár szerintem nem olcsó (~3500 Ft). De csak egyszer kell megvenni.
És várom a csodát.

Már el is felejtettem, hogy nézek ki szőkén. Annyit tudok, hogy utáltam. Remélem nem az lesz, hogy végre sikerül kikoptatni, de megbánom…

4 responses to “Viszlát, ében!

  1. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, de valamiért nemt udom elhinni, hogy az ennyire masszívan bennragadt festéket kíméletesen ki lehet szedni a hajból 😦

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s