The 30 Days Goth Challenge – 16. nap

16. nap Melyik a legkülönösebb, legextrémebb ruhád? Mit viselsz általában?

A hétköznapi viseletem elég messze áll az extremitástól. Általában a szélsőséges igényeim kimerülnek egy egyszerű felső/fűző és egy még egyszerűbb szoknya/nadrág párosítással.
Természetesen az éjszaka színeitől köznapi öltözetemben sem térek el, így a fekete elég látványos mennyiségben észrevehető rajtam. De azt hiszem, ez nem okozott nagy meglepetést.

Hogy ne legyek ünneprontó, azért akadnak extrém ruháim. Vannak hihetetlenül mini darabjaim (csak éppen nem hordom őket), egy “elég” magas talpú platformom (na, ezt SOHA nem venném fel utcára, de még itthon sem), és felsőkből is akad néhány khm… kihívó (ezek szintén porfogóként szuperálnak).

Nagyon távol áll tőlem a magamutogatás, és a mai fiatalok azon berögződése, miszerint csak akkor lesznek valakik és “látványos” tagjai a társadalomnak, ha kirakják, amijük van. Elkeserítő tud lenni, mikor egy tényleg szép lány szembejön veled, és te tudod, hogy akár még vihetné is valamire, de erre egy pillanat múlva rácáfol az “énvagyokazatyaúristen” tekintetével, és a ruhakölteményével, amin finoman szólva egy molylepke éhen halna.
Szóval én maradok a visszafogottabb ruháknál, és annál a koncepciónál, hogy nem a gönceimmel akarok kitűnni a tömegből – sem meghökkentő, sem megmosolyogtató, sem elgondolkodtató, sem extrém  módon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s