The 30 Days Goth Challenge – 19. nap

19. napOssz meg egy szépség tippet, és egy képet magadról a kedvenc sminkedben.

Na ez az a rész, amit kétlek, hogy ma képekkel illusztrálnék. Jelenleg legkevésbé sincs kedvem magam kikenni, de valószínűleg hamarosan pótlom, mert néha elkap a “láz”.

Mivel már régen kinőttem a kenceficés korszakomból (kb. általános iskola 7. osztályában), ezért hétköznapokra vagy semmit, vagy maximum egy kis szemceruzát viszek fel az szemem alsó ívére.
Ami a sminkem legmeghatározóbb mozzanata, az a szemöldököm. Ugyanis a fekete haj nem éppen szemet gyönyörködtető kontrasztot gyújt a szőke szemöldökkel, így azt mindig muszáj vagyok színezni.
Természetellenesen nagy szempilláknak örvendhetek, ami önmagában véve nem lenne rossz, de mivel minden egyes szál mézszínű, így nem túlzottan láthatóak és elvész a hosszukból adódó varázsuk. De mivel véleményem szerint nem áll jól nekem a szempillaspirál (majd mellékelek képet, hogy elbírálhassátok), így ez általában kimarad az életemből.
Régen nagy szájfény – és ajakbalzsampárti voltam, de ma már sosem kenek semmit az ajkaimra. Az alapozók és púderek sem az én világom, maximum bőrhiba esetén korrekciós célból alkalmazok egy-egy pötty alapozót.
De hogy fehérre mázoljam az arcom – kizárt. Ha már nem ilyennek teremtettem meg a természettől adódóan, akkor üsse kavics – de ennyire mesterségesen nem járnék el még a hőn áhított sápadtság érdekében sem.
Gyűlölök bármit is magamra aggatni, ami nem én vagyok. Elvész a természettől megadatott eredetiségem, varázsom.
(Milyen idétlenül is hangzik ez egy olyan egyén szájából, aki éppen azért szenved, hogy visszanyerje eredeti hajszínét… De ember vagyok, változom. Mi több – talán sok-sok év múlva fel is növök.)

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s