The 30 Days Goth Challenge – 26. nap

26. napOssz meg egy fotosorozatot évről-évre (vagy hónapról hónapra, ha új vagy), mióta gothnak érzed magad.

Előre leszögezném, hogy nem ér kinevetni – és azt is, hogy amennyiben bármilyen probléma adódna a képekkel, rögtön törlöm a posztot, és a Nagyérdemű sajnos kielégületlenül marad.

 

 

 

 

 

 

 

Vá, már el is felejtettem, hogy néztem ki… Szerencsére. Na, pontosan az ilyen képekre vonatkozott a “nem ér kinevetni” utasítás.
Ezen a fotón alig tizenhárom éves voltam. Akkor kaptam meg a fényképezőgépemet, így korábbi képekkel sajnos nem tudok szolgálni. De ezt nézve nem is baj…

 

 

 

 

 

 

 

Ez szintén tizenhárom évesen készült. Akkoriban mániám volt fehér csipkével a hátam mögött pózolni – bár most sem áll tőlem távol. Szerintem gyönyörű kontrasztot nyújt a feketével.

 

 

 

 

 

 

 

Ugyanazon év szilvesztere. [ Csak azért tettem fel három képet ezen évjáratból, mert döbbenetes, hogy festés nélkül mennyit nőtt a hajam egy év alatt. Most meg… 😦 ]

 

 

 

 

 

 

 

És ez lenne a tizennégy éves, immáron fekete önmagam.

Újabb képet nem nagyon találok, legalábbis olyat, amin egyedül vagyok és mernék publikálni. A fényképezőm összetörése után sajnos visszaszorult a fotós szenvedélyem, azt pedig tudni kell rólam, hogy gyűlölöm, ha engem fotóznak – kizárólag magamról vagyok hajlandó képet gyártani, másnak nem is hagyom – és éppen ezért nincs most anyagom magamról.
De mivel nemrégiben megvettem életem első normálisan fotózó mobilját, így amint tudok, töltök fel frissebb képet. Azonban a babybat korszakot (már amennyire lehet annak nevezni) ezek a képen híven mutatják be.

5 responses to “The 30 Days Goth Challenge – 26. nap

  1. Dejóó *__* a harmadik képért még mindig odáig vagyok, akkor is aranyos szerintem. A világosban készült, fekete hajas meg annyira fura, mintha nem is Te lennél, viszont a szemed tényleg gyönyörű (nem udvarlás, csak tényközlés :D), idősebbnek tűnsz vele, simán rámondtam volna 16-18at is.
    Kíváncsi vagyok a frissebb képeidre is (szeretem legeltetni a szemem, no), de nagyon örülök ezeknek is 🙂
    A self-shootinggal meg bizonyos szempontból egyetértek, fél órás szöszmötölés után folyton begurulok, hogy nem jó a szög, nem jók a fények vagy valami belelóg és a “fotós” nem vette észre 😀

  2. Köszönöm. (: Rájöttem, hogy van újabb kép, csak nem vagyok rajta egyedül (azt még stílusosan meg is oldanám egy kis Paint-tel :D), és félek, hogy az újabb képfelrakás az egész posztot összezilálná (WordPress hátránya, hogy a meglévő szerkesztés elveszik, ha újra megpróbálsz belenyúlni). Na de mindegy. (:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s