The 30 Days Goth Challenge – 27. nap

27. nap: A legrosszabb dolog, amit valaha tettél / tennél egy pózerrel illetve egy szárnyait most próbálgató (kissé béna) újonccal?

Hm. Ez érdekes. Lehet, hogy ettől most kevesebbnek kellene éreznem magam, de soha nem vertem, nem oltogattam, nem terrorizáltam és nem szóltam le még egy ilyen egyént sem. Fura, nem igaz?… (Egyáltalán mi ez a kérdés?)
De ha már annyira muszáj felelnem, a legrosszabb, amit eddig tettem egy ilyen lénnyel az az, hogy megmosolyogtam, esetenként barátnőimmel kitárgyaltam, hogy mennyire közönséges vagy ízléstelen az illető. (Mert pletykálni egészséges. :))
És a legrosszabb, amit tennék velük… Hmm, most kicsit elkalandozott a fantáziám. No de ha elvonatkoztatunk a kivéreztetős verziómtól (muhaha), akkor maradjunk annyiban, hogy szívesen elbeszélnék a drága díszpintyecskék szüleivel. Bár nem hiszem, hogy sok haszna lenne…

2 responses to “The 30 Days Goth Challenge – 27. nap

  1. xDD hátt őőő, mindenkinek meg van a maga véleménye 😀
    Bár szerintem nem érdemes foglalkozni a mű emberekkel. Mindeninek meg van a maga stílusa. Vagy valami olyasmi :”D
    Mondjuk én még egy pózerrel sem találkoztam, csak neten láttam ilyen emberkéket(arról mondjuk fogalmam sem volt hogy goth stílusban is vannak pózerek._.), de nem nagyon voltam elragadtatva. Végül is ez ízlés kérdése. Csak azt nem tudom felfogni hogy az ilyen emberek minek csinálják. Csupán “rajságból” nincs értelme. Nem érezheted jól magad ha nem mutatod önmagad, a valódi éned, aki igazán te, csak te vagy. A boldogság ott kezdődik hogy elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy. És persze másokat is 😀
    Mondjuk én most nem belekötni akartam ezekbe, csak hajt a kíváncsiság :”)

    • Értelek. Hát igen, ez tényleg ízlésesség kérdése is nagyban. De a “rajságra törekvő pózerek” (érdekesen hangzik :D) általában hamar kinövik a dolgot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s