A 30 Napos – 4. nap

A legjobb dolog, ami a héten történt veled

Mivel hétfő reggel van, ezért nem túl jól időzített a kérdés. Tehát értelemszerűen a múlthetet veszem elő.
Egyértelműen az volt a hét fénypontja, amikor két bátyámmal és a sógornőmmel elmentünk strandolni. Elég rendesen felpakoltam biztonsági eszközökből, az ötven faktoros naptejem is ott figyelt a táskámban – de hatalmas nagy szerencsénkre nem sütött a nap, hanem kellemesen kékesszürke volt az égbolt, mellé élvezhető 25 fok, így teljes volt a boldogság. Mintha megérezte volna a felhőzet, hogy egy kriptafajzat megy lubickolni. (:
Persze amikor felfedtem testem (állítólag) fehér mivoltát, és felfeküdtem a vízre (mániám a víz felszínén lebegni mozdulatlanul), megkaptam a “2 hetes vízihulla” jelzőt, mint mindig. (: És ettünk-ittunk ájulásig – megjegyzem, a strandon kapható barackpálinka ár-minőség aránya borzasztó. Nem is értem, hogy volt pofájuk azért a pancsolt löttyért annyi pénzt elkérni. -.-” De azért nem tántorított el minket a dolog.
A gondok viszont az idő múlásával tetéződtek, ugyanis az egyik medence  khm… ****fagyasztóan hideg vízzel volt töltve, és egyszerűen nem lehetett megszokni, még húsz perc benn lét után is reszkettünk. És a stílusosság kedvéért, mikor végeztünk a pancsival és felöltöztünk-összecuccoltunk, elkezdett esni az eső. Ezt nevezik tudásnak. (:
Szóval összességében jó kis nap volt – az idei nyaram első és utolsó strandolása.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s